Přejít na obsah stránky | Klávesové zkratky | Hlavní strana | Mapa stránek | Vyhledávání | Přejít na hlavní navigační menu

Týdenní menu

Středa, 16. ledna

Dršťková polévka z hlívy ústřičné


0.25 l26 Kč

Kuřecí katův šleh s čerstvou zeleninou, servírovaný s hranolky


120 g106 Kč

Ovarové kolínko s vepřovou plecí, podávané s čerstvým křenem, hořčicí a chlebem


150 g99 Kč

Hovězí podkrčí v koprové omáčce, doplněné vařeným bramborem a vejcem


120 g109 Kč

Čtvrtek, 17. ledna

Ruský boršč se zakysanou smetanou


0.25 l26 Kč

Palačinky plněné listovým špenátem a kuřecím masem, zapečené modrým sýrem


250 g106 Kč

Steak z vepřové krkovice s omáčkou z hrubozrnné hořčice, podávaný s farmářským bramborem ve slupce se slaninou a cibulí


120 g116 Kč

Pečená kachna na kmínu, servírovaná s houskovým knedlíkem, červené zelí


400 g126 Kč

Pátek, 18. ledna

Mrkvová polévka se zázvorem


0.25 l26 Kč

Kuřecí Cordon Bleu plněný šunkou a sýrem, podávané s bramborovou kaší a okurkovým salátem se zakysanou smetanou


120 g113 Kč

Mix grill (kuřecí prso, vepřová krkovice, norimberská klobáska) doplněné cibulovou marmeládou a hranolky, Mississippi dip


150 g119 Kč

Hovězí přírodní plátek na žampiónech s dušenou bílou rýží


120 g109 Kč