Přejít na obsah stránky | Klávesové zkratky | Hlavní strana | Mapa stránek | Vyhledávání | Přejít na hlavní navigační menu

Týdenní menu

Úterý, 26. března

Kuřecí polévka se zeleninou a fritátovými nudlemi


0.25 l26 Kč

Kuřecí plátek v bramborákovém těstě, uložený na malém salátu z čerstvé zeleniny, jogurtový dip


120 g119 Kč

Pečená vepřová krkovice na česneku, servírovaná s bramborovým knedlíkem, špenát


120 g116 Kč

Hovězí podkrčí v hořčičné omáčce s řapíkatým celerem a červenou cibulí, podávané s těstovinami tagliatelle


120 g113 Kč

Středa, 27. března

Květáková polévka s bazalkovým pestem


0.25 l26 Kč

Smažené kuřecí řízečky v trojobalu, servírované s bramborovou kaší, rajčatový salát ve sladkokyselém nálevu


120 g116 Kč

Srbské rizoto s vepřovým masem a zeleninou, sypané sýrem Gouda, kyselá okurka


300 g106 Kč

Špikovaná hovězí kýta na smetaně (svíčková), podávaná s houskovým knedlíkem a citrónovým terčem se šlehačkou a brusinkami


120 g119 Kč

Čtvrtek, 28. března

Gulášová polévka


0.25 l26 Kč

Grilovaný kuřecí steak, uložený na zelených fazolkách se slaninou, servírovaný s hranolky a tatarskou omáčkou


120 g129 Kč

Čočka na kyselo s klobásou a sázeným vejcem, přelitá restovanou cibulkou na sádle, kyselá okurka


150 g109 Kč

Italské lasagne se sekaným hovězím masem, drcenými rajčaty a bešamelem, zapečené mozarellou


250 g116 Kč

Pátek, 29. března

Krémová česneková polévka se šunkou a sýrem, krutony


0.25 l26 Kč

Kuřecí kousky s cuketou a lilkem v tomatové omáčce, uložené na těstovinách penne, sypané sýrem Grana Padano


120 g116 Kč

Grilovaná vepřová játra s omáčkou z červeného vína a brusinek, servírovaná s mačkaným bramborem


150 g113 Kč

Španělský ptáček v rozletu, podávaný s dušenou bílou rýží


120 g109 Kč