Přejít na obsah stránky | Klávesové zkratky | Hlavní strana | Mapa stránek | Vyhledávání | Přejít na hlavní navigační menu

Týdenní menu

Úterý, 15. června

Hovězí vývar s masem,zeleninou a vaječnou sedlinou


0.22 l33 Kč

Spaghetti s kuřecím masem ve smetanové omáčce se sušenými rajčaty a parmazánem


120 g129 Kč

Farmářský steak se slaninou,sázeným vajíčkem podávaný s americkým bramborem a česnekovým dresingem


120 g143 Kč

Středa, 16. června

Tradiční gulášová polévka


0.22 l33 Kč

Kuřecí steak caprese podávaný s bramborovými dukáty a česnekovým dresingem


120 g139 Kč

Vepřová kotleta pečená na anglický způsob servírovaná na zeleninovém salátu s jogurtovým dresingem


300 g136 Kč

Čtvrtek, 17. června

Špenátový krém s krutony


0.22 l33 Kč

Vepřový gyros podávaný s hranolkami a salátkem tzatziki


120 g139 Kč

Smažené filátko Tilápie nilské s krémovou bramborovou kaší a rajčatovým salátkem


120 g136 Kč

Pátek, 18. června

Frankfurtská polévka


0.22 l33 Kč

Filírované kuřecí prsíčko servírované s bramborovými noky ve špenátové omáčce,parmazán


120 g139 Kč

Vepřové karé servírované na pikantních fazolích v omáčce z pečených rajčat se smaženým česnekovým bramborem


120 g139 Kč