Přejít na obsah stránky | Klávesové zkratky | Hlavní strana | Mapa stránek | Vyhledávání | Přejít na hlavní navigační menu

Týdenní menu

Středa, 26. února

Drůbeží vývar s masem a kapáním


0.22 l26 Kč

Palačinky plněné kuřecím masem a listovým špenátem gratinované sýrem gouda, listový salát s čerstvou zeleninou a jogurtovým dres


120 g136 Kč

Segedínský guláš se zakysanou smetanou podávaný s houskovými knedlíky


120 g126 Kč

Zapečené fleky s uzeným masem a vejci doplněné zelným salátem Coleslaw s červenou řepou


300 g123 Kč

Čtvrtek, 27. února

Gulášová polévka


0.22 l26 Kč

Kuřecí gyros s čerstvou zeleninou s řeckými tzatziki v pšeničné tortile servírovaný s variací listových salátů


120 g129 Kč

Kynuté knedlíky s borůvkami sypané cukrem a strouhaným tvarohem přelité máslem


300 g119 Kč

Rolovaný hovězí krk v cibulové omáčce se smetanou doplněný karlovarskými knedlíky


120 g126 Kč

Pátek, 28. února

Krémová česneková s krutonky z bílého chleba


0.22 l26 Kč

Kuřecí stehno s hlívou ústřičnou a slaninou pečené na pivu podávané s dušenou rýží


250 g129 Kč

Steak z krkovice uložený na kovbojských fazolích servírovaný se sázeným vejcem a naším cibulovým chlebem


120 g136 Kč

Smažený květák servírovaný s vařeními bramborami, remuládou a rajčatovým salátkem


150 g123 Kč