Přejít na obsah stránky | Klávesové zkratky | Hlavní strana | Mapa stránek | Vyhledávání | Přejít na hlavní navigační menu

Týdenní menu

Pondělí, 20. ledna

Kapustová polévka s brambory


0.22 l26 Kč

Kuřecí steak uložený na těstovinovém salátu s čerstvou zeleninou v odlehčené majonéze


120 g123 Kč

Aljašská treska na másle servírovaná s restovanou zeleninou a vařenými brambory


150 g136 Kč

Hovězí kostky na česneku podávané se špenátem a bramborovými knedlíky


120 g126 Kč

Úterý, 21. ledna

Drůbeží vývar s masem a bylinkovým svítkem


0.22 l26 Kč

Drůbeží nudličky v omáčce ze smetany a modrého sýra podávané s hranolky


120 g129 Kč

Zapékané flíčky s uzeným masem a doplněné zelným salátkem s červenou řepou


300 g119 Kč

Segedínský guláš se zakysanou smetanou a houskovými knedlíky


120 g126 Kč

Středa, 22. ledna

Krkonošské kyselo s hříbky a vejci


0.22 l26 Kč

Rolované kuřecí prsíčko plněné listovým špenátem a sýrem Gouda podávané s jemnou bylinkovou omáčkou a těstovinami tagliatelle


120 g126 Kč

Medailonky z vepřové panenky servírované s restovanou baby karotkou, pečenými brambůrky a Mississippi dipem


120 g139 Kč

Roštěná na slanině s dušenou bílou rýží


120 g129 Kč

Čtvrtek, 23. ledna

Fazolová s uzeninou


0.22 l26 Kč

Kuřecí medailon se sušenými rajčaty gratinovaný mozzarellou doplněný bramborovými dukátky a česnekovým aioli


120 g129 Kč

Smažený kapustový karbanátek s vepřovým masem podávaný s bramborovou kaší a rajčatovým salátkem s červenou cibulkou


150 g123 Kč

Hovězí krk servírovaný s rajskou omáčkou a houskovými knedlíky


120 g126 Kč

Pátek, 24. ledna

Hovězí vývar s masem a nudlemi


0.22 l26 Kč

Mix kuřecích a vepřových řízečků se šťouchanými brambory


120 g133 Kč

Trhaná krkovice na jižanský způsob podávaná s restovanými zrny kukuřice a pečenou bramborou s BBQ dipem


150 g136 Kč

Pikantní hovězí nudličky s chilli a zakysanou smetanou servírované s hranolky


120 g129 Kč